Wayfarers Arts Conference i Devon, England

Marija Krogh Iversen og Dorte Kappelgaard fra OPENspace holdt en skriveworkshop og deltog på Wayfarer Arts Conference en uge i juli. Konferencen minder mest om et højskoleophold (lidt som OPENspace camp) og finder sted i Devon, Sydvestengland. OPENspace og Wayfarer har tætte forbindelser – et par deltagere og ledere på Wayfarer har været oplægsholdere ved OPENspace events.

Marija fortæller om oplevelsen som workshopholder:

“Når man kigger ud over plænerne, IMG_0018 der klynger sig til bakkerne som grøn, frodig hud, sidder folk fordybet over deres notesbøger og skriver. De har fået 15 minutter til at skrive en tekst om de tre smukkeste ord, sidemakkeren kunne komme i tanke om. Da vi går rundt ogprikker dem forsigtigt på skulderen, vågner de op fra det hvide papir og vi mødes omkring et lille bord med nødder og blåbær og taler om deres tekstbidder, der hver især er små vidnesbyrd om deltagernes forskellighed og kreativitet. IMG_0028 Gruppen er en spraglet flok af yngre mænd, skuespillere, flippede filmnørder og modne kvinder med sans for erotik. forskelligheden forgrenede sig i frodige tekster, poetiske kommentarer og drypvise glimt fra livet, som det leves med glæde, misundelse og en fælles fortabthed, der alt sammen udgør kernen i det at være til.

Workshoppen sluttede af med oplæsning af deltagernes postmoderne salmer, der efterlod os alle med den slags stilhed, som ærligheden, når den er ren og pur, efterlader i kroppen.”

Du kan se fotos ved at blive medlem af facebookgruppen Wayfarer Arts Conference, eller se et par fotos på OPENspace’ facebookside