OPENspace nyhedsmail marts 2013

Læs om:

·      OPENspace camp 2013

·      OPENspace på kunstfestival

·      Læs OPENspace’ blog

·      Tilbageblik: Temadag om skønhed i november

·      Tilbageblik: Skriveworkshop på Emmausmødet

·      Engager dig i OPENspace

·      Tilmeld dig OPENspace nyhedsmail

OPENspace camp 2013

Sæt stort kryds i kalenderen d. 24.-28. juli, hvor vi indtager Emmaus, galleri og kursuscenter. Ligesom i 2010 og 2011 samler vi kunstudøvere og kreativt nysgerrige til 4-5 dage med inspirerende oplæg af høj kvalitet, workshops, lækker sceneoptræden og det her helt unikke fællesskab, som altid opstår i OPENspace. Vi tror, det handler om kombinationen af tryghed, frihed, plads til ærlighed og plads til at lege og udforske sammen, det er i hvert fald det, deltagerne melder tilbage igen og igen. Temaet bliver: ’fortællinger’ – i bredeste forstand. Gå ikke glip af en stor oplevelse! Der kommer snart mere information påwww.openspace-art.dk

OPENspace på ’Imagine’ kunstfestival

I Kristi Himmelfartsferien (9.-11. maj) holder Kolding Internationale Højskole kunstfestivalen ’Imagine’ med mange forskellige kunstneres medvirken. OPENspace deltager med oplæg om vores erfaringern som kunstnerisk netværk i Danmark. Har du lyst til at tage med og møde andre kunstnere og kreative? Læs mere om Imagine her.

Følg OPENspace’ blog

Hold øje med OPENspace bloggen, hvor vi sætter fokus på kunst, tro og eksistens og især på de temaer, vi beskæftiger os med ved forskellige OPENspace events. Det seneste indlæg handler om det at inddrage æstetikken i måden at organisere på – en lille beretning fra et bestyrelsesmøde. Se bloggen her.

Tilbageblik: Temadag om skønhed

Skønheden er blid og vild. Den viser sig i det hæslige, i det guddommelige og kommer til os midt i hverdagens velkendte cyklus. Med en temadag om skønhed var der en novemberlørdag i 2012 lagt an til at udforske, fejre og praktisere dens mystik og potentiale.

Dagen bestod af oplæg om skønhed i et samfundsmæssigt, et kristent-spirituelt og et udøvende perspektiv. Bl.a. talte billedkunstner Karsten Auerbach om balancen mellem at ønske at skabe kunstværker, der gør noget godt ved modtageren, og vigtigheden i at komme med et ærligt, autentisk udtryk.

Der var deltagerdiskussioner og en workshop, hvor deltagerne selv fik mulighed på at gå på jagt efter skønhed og i grupper skabe kunstneriske udtryk for den. Deltagerne bidrog også med deres fortolkninger af skønhed: En ung fyr holdt et oplæg om chokolade med prøvesmagning, den kinesiske danser Minjia Liu stod for en kristen kropsmeditation og skrivegruppen ’Script’ læste poesi mellem retterne i middagen.

Læs mere her, og se fotos på facebook.

Tilbageblik: Poetisk workshop på Emmausmødet

I november holdt Rie Andersen og Dorte Kappelgaard en poetisk workshop på Emmausmødet, hvor interesserede i kristen spiritualitet samledes fra hele landet. Deltagerne, hvoraf de fleste ikke var vant til at skrive skønlitterært, kastede sig modigt ud og at lege med ord i form af refleksioner, bønner og små historier. Deltagerreaktionen var, at det havde været et trygt rum at udforske i, samtidig med at man virkelig var blevet udfordret. Flere gik hjem og ville arbejde videre med det at skrive.

Engager dig i OPENspace

Kunne du tænke dig at skabe med på OPENspace? Det er der mange muligheder for. Vi kender nogle af dem – og måske du selv har idéer? Læs mere her.

Tilmeld dig OPENspace nyhedsmail

Modtag nyhedsmails og følg med i kommende og tidligere begivenheder. Du bliver ikke spammet – vi udsender 4-6 nyhedsmails om året. Tilmeld dig her (nederst på siden). Hvis linket ikke virker, kan du tilmelde dig via facebook.