OPENspace 27.-31. juli 2011

OPENspace er en camp, der har til formål at fremme

· refleksion over sammenhængen mellem kunst, tro og eksistens

· fællesskab omkring udfoldelse af kreativitet

· mulighed for erfaringsudveksling og netværksdannelse for kunstudøvere

OPENspace er fire-fem dage på Emmaus – galleri og kursuscenter i Haslev. Det er et mødested for mennesker, der beskæftiger sig med kunst og er interesserede i tro, tvivl og eksistentiel refleksion. Det er et sted at hente inspiration til at reflektere over sammenhængen mellem kreativitet og kristen spiritualitet. Økumenisk Ungdom er det trosmæssige ståsted.

OPENspace er stedet at lade sig inspirere af forskellige kunstneriske udtryk af høj kvalitet, ligesom det er en legeplads og anledning til at prøve kræfter med en kunstretning, man ikke tidligere har beskæftiget sig med. Der bliver også mulighed for at vise noget af sin egen kunst.

OPENspace er en anledning til at dele hverdagens erfaringer, udfordringer og drømme med andre kunstudøvere og kunstnydere. Det er stedet at opbygge netværk og at tænke tanker om kunstens betydning for det samfund, vi alle er en del af.

Gennem foredrag, workshops, debatter, udstillinger, kunstneriske input og samtaler midt om natten skaber vi vores egen verden af det, vi hver især bringer med os. Et møde mellem professionelle kunstnere, amatører og nysgerrige ikke-kunstudøvere på tværs af kulturer, alder, ståsteder og kunstretninger – musik, billedkunst, skønlitteratur, dans, teater, film osv.

Overnatning foregår på 1- og 2-personers værelser.

Hold øje med facebookgruppen og med openspacecamp.wordpress.com, som løbende vil blive opdateret med informationer.

Arrangørgruppen består af Christoffer Thinggaard, Louise Lindberg Dorte Kappelgaard og Rie Andersen.