Koncerter på campen: Sofia Hedia og SUKK

SUKK – spiller torsdag aften

SUKK er navnet på et musikalsk univers, som vi gerne vil lukke dig ind i. Det er enkel men episk popmusik, formet med percussiv tyngde i en blanding af syntetiske og organiske lyde. Bag musikken står vi – en nyudsprunget mand-og-kone duo fra København, der sammen i vores lille dagligstue på tredje sal indspiller, synger, sampler, mixer og udgiver vores musikalske hjertebarn SUKK.

Væbnet med alt fra simpelt klokkespil til ægte kirkeorgel, tangenter, synthesizers, strygere, blæs og en hær af slagtøj udforsker vi grænselandet mellem drømme og virkelighed. Lyden i SUKK er skabt med inspiration fra det nordiske vinterhalvår med dets golde natur, korte dage og bidende blæst. Vi synes selv, at musikken har lyd som matte jordfarver og minder om dis og tåge i skove af nøgne, mørke træer med sorte fugle. Her råder sjælens melankoli, og der er plads til at udfolde livets mange forskelligartede suk.

SUKK har netop udgivet ‘Ep’, som har fået 4 stjerner i GAFFA: “Udtrykket er nuanceret, dansksproget popmusik med en melankolsk undertone og masser af detaljer.”

SUKK er Johanne Jepsen og Peter Simonsen. Læs mere på www.sukk.dk

Sofia Hedia – spiller lørdag aften

Fortryllende klang, musik fra hjertet og ægte sangskrivertalent. Sofia Hedia er uddannet pianist og sangskriver fra musikkonservatoriet og har skrevet sange helt fra barnsben. Musikken kommer let til hende og flyder fra hende i en hvirvlende strøm med sin helt egen lyd og legende kompositioner. I flere år skrev hun på engelsk, men efter mødet med sanger og mentor Søren Huss, sprang hun ud i de danske gloser. Sproget på dansk giver Sofia en modig tilstedeværelse i sine sange, og man fornemmer, at hun har noget på hjerte.

I oktober 2012 ukom Sofia Hedia’s debut-EP ’Hudløs’, der fik en overvældende modagelse fra anmeldere samt publikum. Efterfølgende var hun på en omfattende danmarksturné som opvarming for Søren Huss, der gæstede Sofia’s sæt i duetten “Hudløs”.

Nu er Sofia, efter endt forårs turné med eget band, i fuld gang med indspilningen af hendes første fuldlængde album. Første single udspil derfra kommer midt i Maj 2013 og albummet forventes på gaden til September 2013.

Det har anmelderne sagt:

• Politikken (4 hjerter) “en brusende talentfuld og bredtfavnende sangerinde”

• Lydtapetet (4 stjerner) “de fem numre på Hudløs er en brusende og til tider berusende oplevelse, der hele tiden svæver op mod skyerne og videre mod Yahweh.”

• Undertoner (4 stjerner, live) “Hendes krystalklare vokal leverede smukke melodier, der nådesløst borede sig dybt ind i én med gribende dansk lyrik, der frembragte en nærmest religiøs følelse af nærvær.”

Læs og lyt: https://www.facebook.com/pages/Sofia-Hedia/201840729854767?ref=hl