OPEN SPACE

 

OPEN SPACE er et mødested for mennesker, der beskæftiger sig med kunst og er interesserede i tro, tvivl og eksistentiel refleksion. Det er et sted at hente inspiration til at reflektere over sammenhængen mellem kreativitet og kristen spiritualitet. Den primære målgruppe er unge i 20’erne, men andre er også velkomne.

OPEN SPACE er stedet at lade sig inspirere af forskellige kunstneriske udtryk af høj kvalitet, ligesom det er en legeplads og anledning til at prøve kræfter med en kunstretning, man ikke tidligere har beskæftiget sig med. Der bliver et sted at udstille sin port-folio, og en mulighed for at kunne fremvise sin egen kunst.

OPEN SPACE er en anledning til at dele hverdagens erfaringer, udfordringer og drømme med andre kunstudøvere og kunstnydere. Det er stedet at opbygge netværk og at tænke tanker om kunstens betydning for det samfund, vi alle er en del af.

Kort sagt: OPEN SPACE har til formål at fremme

  • refleksion over sammenhængen mellem kunst, tro og eksistens
  • fællesskab omkring udfoldelse af kreativitet
  • mulighed for erfaringsudveksling og netværksdannelse for kunstudøvere

Gennem foredrag, workshops, debatter, udstillinger, kunstneriske input og samtaler midt om natten skaber vi vores egen verden af det, vi hver især bringer med os. Et møde mellem professionelle kunstnere, amatører og nysgerrige ikke-kunstudøvere på tværs af kulturer, alder og kunstretninger – musik, billedkunst, skønlitteratur, dans, teater, film osv. Campen vil foregå på en blanding af dansk, engelsk og måske lidt norsk med mulighed for oversættelse.